4 obiecte uzuale în care pot sta ascunse camerele spion


Camerele spion sunt din ce în ce mai populare şi poţi avea o multitudine de avantaje atunci când alegi să le foloseşti. Vei descoperi că sunt obiecte uzuale în care pot să fie integrate camere speciale. Produsele în care ai camera sunt foarte normale, nu atrag atenţia şi au de obicei culori neutre. De aceea vei putea folosi oricând totul foarte natural, fără să dai indicii legate de camerele existente. Smtsol.roîţi oferă camere spion de calitate, care au funcţii speciale, conform dorinţelor sau nevoilor tale specifice. Unele dintre acestea au înregistrare pentru momentele în care nu este lumină, altele pot avea timp mare de înregistrare sau alte funcţii importante.

Iată 4 obiecte uzuale care pot avea integrate camere spion:

1. Bricheta reală poate avea ascunsă o cameră spion

Orice fumător poate avea o brichetă pe care o poate folosi pentru a înregistra. Este foarte uşor de poziţionat şi nu atrage niciodată atenţia. Poţi alege o brichetă simplă neagră, care este integrată în orice loc. Poţi să o foloseşti atunci când fumezi, pentru că are tot sistemul tipic, fiind complet reală. Ea nu este doar o carcasă pentru camera spion, ci este o brichetă pe care o vei lua cu tine atunci când porţi discuţiile interesante pe care vrei să le înregistrezi.

2. Odorizantul de cameră este un obiect care trece neobservat

Odorizantul cu arome, cu o cameră spion, este perfect pentru orice tip de încăpere. El este un obiect ce se află în mod natural în orice sală, locaţie de orice fel. De aceea este foarte simplu de integrat în decor şi nu va atrage suspiciuni. Este posibil să alegi unul care să fie neutru pentru a putea să îl ajuţi şi mai mult să treacă neobservat.

3. Ochelarii cu lentila invizibilă sunt purtaţi pentru a înregistra anumite conversaţii sau situaţii

Există posibilitatea de a cumpăra ochelari cu lentilă invizibilă şi de a reuşi să îi aduci cu tine oriunde te deplasezi. Poţi, de asemenea, să îi poziţionezi într-o anumită cameră pe un raft sau pe birou, pentru a obţine informaţiile pe care le cauţi.

4. Ceasul de birou poate avea înregistrare cu nightvision

Un alt obiect foarte des folosit cu scopul de a obţine anumite indicii sau informaţii, este ceasul de birou cu înregistrare tip nightvision. Acesta are o cameră performantă şi obţine imagini foarte bune, de calitate superioară, chiar şi în timpul nopţii sau atunci când nu există suficientă lumină naturală sau artificială.

Există foarte multe obiecte uzuale care utilizează această formă de tehnologie. Astfel, poţi intra pe site şi poţi descoperi toată gama de produse.

Publicitate