Încălțăminte de damă Speed Hiking pentru iubitoarele de natură


Încălțăminte sport outdoor de calitate superioară poți comanda acum de pe site-ul alpina-shop.ro, al firmei Alpina Siro SRL din Mediaș – Sibiu.

Îmbinând utilitatea cu un grad sporit de confort, chiar merită să faci și tu un mic efort financiar și să te dotezi cu o pereche sau mai multe de bocanci de munte și/sau pantofi sport pe care să îi porți ani de-a rândul.

Poți începe, dacă ești femeie, cu a comanda o pereche de încălțăminte speed hiking de damă la promoție!

O pereche de încălțăminte Speed Hiking, un must have pentru orice iubitor de drumeții de weekend

Chiar așa! De ce ți-ai cumpăra o pereche de încălțări no name, care să te lase exact când ți-e lumea mai dragă, pe un traseu montan pe care vrei să îl străbați la final de săptămână?

Poate că ai pățit și tu pocinogul ăsta: mergi tu pe cărăruie, pe sub cetină de brad când brusc ți se desprinde talpa de la încălțăminte. Dacă în oraș nu e cine știe ce dramă, intri într-un butic și îți iei niște teniși ieftini ca să nu ajungi desculț acasă sau la job, când ești în vârf de munte lucrurile sunt extrem de serioase. Nu poți să bați la intrarea culcușului vreunui animăluț mai mititel sau a lui Moș Martin și să îl rogi să îți dea o pereche de bocanci pentru a ajunge în siguranță la cabană sau la poalele muntelui.

Iarna este și mai tragic pe munte dacă nu ai încălțări bune, deoarece pot să îți degere foarte repede degetele de la picioare, consecințele fiind unele teribile în cele mai multe cazuri.

În ultimii ani, încălțămintea tip trekking a devenit foarte populară în rândul românilor. Acest tip de încălțări a fost conceput pentru călătorii diverse, dar mai ales pentru acele drumeții făcute în munți sau în zone accidentate în care nu există drumuri. 

Dacă mult timp acești pantofi au fost folosiți în cea mai mare parte de către turiști, iată că acum se poartă pantofi de trekking inclusiv în orașe. Nu e de mirare această realitate, deoarece gropile sunt la ordinea zilei acum nu doar pe carosabil, ci și pe trotuare. Ce să mai spunem de aleile dintre blocuri, unde multe porțiuni par a fi teleportate din teatrele de război ale lumii.

Încălțămintea trekking (care se împarte și ea pe mai multe categorii bine stabilite) are mai multe avantaje în comparație cu niște pantofi obișnuiți. Ea oferă o aderență mai bună, astfel încât este confortabilă pentru pășit pe suprafețe alunecoase, neamenajate, cu noroi, zăpadă sau zone stâncoase. Funcția de blocare a gleznei reduce semnificativ riscul de rănire pe drumuri denivelate, iar protecția parțială a picioarelor o protejează pe acea persoană ce o poartă împotriva rănilor cauzate de călcarea pe pietriș colțuros. Prin excelență, încălțămintea de trekking este foarte durabilă, nu se udă și este ideală pentru persoanele foarte active. Chiar și aceea special creată pentru drumețiile scurte (speed hiking).

Iată două propuneri de încălțăminte tip Speed Hiking de damă:

 1. O doamnă sau o domnișoară poate alege o pereche de BREEZE X MID W IS314K într-o combinație de negru și roz cu accente de alb.

Dă click pe poza următoare:

Arată foarte chic acești pantofi sport înalți pe care merită să îi porți într-o drumeție de weekend.

Dacă perechea de cizme cazone erau ceva mai grele, având 860 de grame, nu același lucru este valabil și pentru această pereche feminină ce nu cântărește decât 350 de grame. Mai trebuie spus și că prezinți o diafragmă Alpitex și o talpă pe care te poți baza la drum, deoarece are o aderență grozavă pe toate tipurile de teren.

 1. Dacă vrei ceva mai clasic în materie de nuanțe, atunci te poți orienta spre o pereche de BREEZE LOW W IS422K, tot din categoria Speed Hiking (Drumeții Rapide) cu aceleași caracteristici ca și prima propunere de mai sus.

Dă click pe poza ce urmează:

Comparativ cu adidașii obișnuiți ambele  modele au o talpă și un toc mai rigide, rezistente la uzură și vârful întărit.

Intrați în magazinul online Alpina și comandați de acolo ce vă place, pentru că stocurile se epuizează foarte rapid!

3 gânduri despre „Încălțăminte de damă Speed Hiking pentru iubitoarele de natură

 1. Gentiana

  frumoase pereche de încălțăminte și de calitate
  merită pe deplin prețul!
  sigur îmi comand și eu o pereche!

  Apreciază

Comentariile nu sunt permise.