Cursuri de engleza pentru afaceri online la Twinkle Star


A invata engleza de business este o necesitate in zilele noastre cand mai bine de 1,5 miliarde de oameni vorbesc aceasta limba in lume. Nu stiu daca tu ai aflat pana acum faptul ca dintre acestia cam 75% au invatat-o la scoala sau in cadrul unor cursuri particulare ca limba straina.

Cursuri de engleza business foarte bune in Romania gasesti pe platforma Twinkle Star.

Meditatii sau un curs de business english desfasurat online. Tu ce alegi?

Cei mai in varsta stiu ca pe vremuri se vorbea ca esperanto ar fi viitoarea limba universala, una ușor de invatat cu ajutorul careia toti oamenii de pe aceasta planeta sa se inteleaga in cadrul conexiunilor private, dar mai ales de afaceri.

Lucrurile s-au mai schimbat in ultima perioada si din acest motiv vrem sau nu, a nu cunoaste limba engleza foarte bine poate sa devina un handicap extrem de important in contextul in care granitele lumii devin tot mai fluide.

Chiar si aceia care au invatat la scoala limba lui Shakespeare, tot isi dau seama ca au nevoie, ca adulti, de niste ore de meditatii sau, mai bine, de un curs de engleza pentru afaceri.

Toate bune si frumoase, dar suntem in pandemie de multe luni, restrictiile pe asalteaza din toate partile, extrem de imprevizibil.

In aceste conditii, nu este de mirare ca singura varianta viabila este cea online.

Da, se pot face ore 1:1 cu un profesor, dar nu vei avea niciodata siguranta ca lucrurile pe care el ti le preda chiar te vor ajuta in activitatea ta profesionala. Asta pentru ca de obicei este vorba despre un profesor de scoala generala, liceu sau in cel mai bun caz de facultate. Iar meditatiile se vor desfasura haotic, nu structurate dupa o programa clara, precum se intampla daca te inscrii la un curs serios, precum acelea oferite de platforma Twinklestar.

Engleza, limba supravietuirii in afacerile din lumea de azi

Tehnologia, internetul, orice tip de business actual are ca pilon de baza limba engleza. Si va ramane probabil multa vreme asa.

Ceea ce diferentiaza engleza conversationala de engleza de afaceri (business english) este terminologia specifica.

Doar cunoscand subtilitatile domeniului vei putea ca sa comunici foarte bine cu partenerii de afaceri straini, cu superiorii si colegii care nu sunt din aceeasi tara cu tine.

Pe de alta parte, pe masura ce urci in ierarhia profesionala, cunoasterea englezei de business este o necesitate obiectiva, deoarece in acest mod poti participa la conferinte, simpozioane, workshopuri din domeniu, poti ca sa tii tu insuti prezentari specifice domeniului in care activezi.

Mai mult ca niciodata, de cand multi au inceput sa lucreze de acasa, reteaua lor de contacte a depasit cu mult limitele tarii si de aceea engleza este acea cheie universala care te ajuta sa deschizi usi de comunicare, de intelegere, cu specialisti din diverse colturi ale lumii pe anumite subiecte fierbinti pentru profesia ta. Asa, facand schimburi de experienta, devii tot mai bun.

Engleza de afaceri: alte beneficii importante de luat in seama

In zilele noastre, indiferent ca vrei sa aplici pentru un job de lucrator simplu sau de CEO, obligatoriu vei fi intrebat daca stii limba engleza (atat la nivel conversational, cat si privind termenii de specialitate din sfera unde activeaza firma respectiva). 

Este normal sa fie asa, deoarece multe documentatii, cursuri de pregatire pentru angajati sunt acum tinute direct in engleza, fara traducere simultana.

Daca ai o afacere proprie, indiferent ca ea se desfasoara in mediul fizic sau online, engleza de afaceri este esentiala.

Ca proprietar de business va trebui ca sa inchei contracte diverse, iar daca partenerii sunt straini, indiferent daca vei angaja si o persoana (chiar si un avocat cunoscator al acestei limbi), cel mai bine este ca sa analizezi tu insuti, la virgula termenii contractuali. Altfel, s-ar putea ca sa regreti mai tarziu, daca vei semna in necunostinta de cauza anumite documente importante.

Twinklestar iti ofera un curs online de engleza de afaceri cu scopul declarat ca intr-un timp extrem de scurt, usor si placut, sa iti dezvolti acele abilitati care sa iti permita sa te misti ca pestele in apa printre capcanele acestei limbi.

Aici vei putea ca sa indentifici si sa pui in context termenii cei mai importanti din activitatea ta profesionala si sa ii adaugi la vocabularul conversational.

Aspecte privind diferitele grade de formalism, modul de scriere specific afacerilor, alegerea expresiilor din sfera marketingului, negocierilor de afaceri, intalnirilor de business vor fi incluse in programa de curs.

Daca se intampla o minune si se permite prezenta fizica la ore de catre autoritati si esti din zona Moldovei, poti urma si cursurile fizice in Iasi, Botosani sau Piatra Neamt. 

Date de contacte Twinkle Star:

http://www.twinklestar.ro

office@twinklestar.ro

pagina de Facebook 

Iasi

Soseaua Nationala, nr. 5, parter

tel: 0371 504 305

Botosani

Str. 1 Decembrie, nr. 27 B

tel: 0799 177 077

Piatra Neamt

Bd. 9 Mai, bl.10, sc.B, parter, ap.22

tel: 0371 504 305

Suna sau completeaza formularul de contact pentru detalii!

Publicitate