Servicii de închirieri auto Cluj sau în alte orașe pitorești, online!


Conţinut:

Caracteristicile serviciului de închiriere auto

Beneficiile închirierii de mașini

Maniarent.ro este site-ul de unde poți beneficia de servicii calitative închirieri auto în Alba Iulia, Timișoara, Aiud, Sebeș, Blaj, Deva, Hunedoara, Cugir, Sibiu, Sibiu Aeroport, Cluj-Napoca, Cluj-Napoca Aeroport, Turda. Vei beneficia de o varietate foarte mare de autoturisme, modele noi, livrare și preluare din locația aleasă de tine dintre cele enumerate mai sus. În plus, există un centru de suport disponibil în mai multe limbi.

Caracteristicile unei firme de servicii de închiriere auto

O mașină poate să fie închiriată unei persoane fizice sau juridice pentru o anumită perioadă fără șofer sau cu șofer, după caz. Poți lua astfel un vehicul pentru o perioadă ce poate merge de la o zi până la câteva luni.

Chiar dacă un pic mai târziu ca în alte țări, iată că acest serviciu a ajuns și în România. Acum, în multe orașe mari (Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara etc.) există posibilitatea pentru cei interesați de a închiria mașini. Și treptat oamenii încep să se obișnuiască cu acest serviciu, pentru că este foarte convenabil din toate punctele de vedere.

De exemplu, apelează la Mania Rent pentru servicii de închirieri auto Cluj dacă vrei să vizitezi cosmopolitul oraș, atât de vestit pentru festivalurile sale estivale.

Evident, condițiile de închiriere pot varia de la companie la companie. Dar esența acestui servicii rămâne mereu la fel: compania oferă mașini de diferite mărci pentru perioade variate. Clientul persoană fizică sau reprezentantul persoanei juridice semnează contractul, ia mașina, plătește chiria și returnează mașina în ziua stabilită, la locul fixat prin contract.

Beneficiile apelării la un serviciu de închirieri mașini

  1. Costuri reduse. Clientul nu trebuie să își cumpere o mașină în leasing sau mai rău, să plătească întregul cost al acesteia, pentru a avea un mijloc de transport la dispoziție. Mai ales dacă nu folosește decât rar un asemenea vehicul. De obicei, oamenii închiriază o mașină pentru o perioadă scurtă de timp (cel mai adesea până la o săptămână). În acest caz, este mult mai profitabil să folosești serviciile unei închirieri auto decât să cumperi o mașină.
  1. Selecție mare de mașini. Clientul poate închiria orice mașină la care poate doar a visat. Și pentru că toate mașinile sunt în stare bună, compania de închiriere fiind responsabilă pentru acest lucru, este o mare oportunitate la îndemâna oricărui șofer.. Prin urmare, călătoria va fi un izvor de plăcere. Plus că nu trebuie să repare mașina închiriată. Este suficient doar să îi umple rezervorul cu o cantitate suficientă de combustibilul.
  1. Procedură simplă și rapidă de procesare a documentelor. Întregul proces durează în medie maxim jumătate de oră.
  1. Restricții minime la închiriere. Acest serviciu este disponibil pentru aproape toată lumea. Este suficient să ai un act de identitate/pașaport și un permis de conducere valabile și o experiență minimă de șofat, eventual și o anumită vârstă minimă.
  1. Diverse tarife de închiriere, pentru orice buzunar. Toate persoanele care au măcar un venit mediu pot închiria o mașină. Evident, dacă vor niște mașini mai luxoase, și prețul va fi unul mai mare. Dar, în același timp, orice firmă de închiriat mașini are tot felul de modele auto pe care el pune la dispoziția clienților, astfel încât fiecare persoană să poată alege un autoturism în raport de capacitățile sale financiare.
  1. Testarea calităților unei anumite mașini (sau a mai multora!). Închirierea de mașini va ajuta foarte mult acele persoanele care doresc să cumpere o mașină de o anumită marcă, dar nu știu cum se vor simți la volan. Mai mult decât atât, ele pot testa chiar mai multe modele (pe care au varianta de a le închiria pe rând), până se vor decide cam ce model li se potrivește cel mai bine. Niciun test de conducere nu se poate compara cu soluția aceasta de închiriere auto, deoarece vehiculul va fi la dispoziția șoferului 24/24 de ore pe toată perioada contractuală. În plus, în mașină nu va exista niciun angajat al dealerului auto care să îi bruieze gândurile șoferului respectiv, astfel încât persoană va putea evalua capacitățile unei anumite mașini (dar și dezavantajele) și va putea să se hotărască  dacă merită sau nu să cumpere o mașină similară.
  1. Închirierea de mașini va ajuta foarte mult șoferii care merg în alte orașe în interes personal sau de afaceri. De exemplu, o persoană cu familia sa se va simți mult mai confortabil într-o mașină închiriată, la dispoziția sa pe toată perioada sejurului, decât dacă ar fi nevoit să apeleze la mijloacele de transport în comun sau, mai costisitor, la taxiuri. Găsirea unor locuri de interes turistic  poate dura mult timp și bani (dacă iei un taxi!). În schimb, dacă închiriezi o mașină, poți scăpa de aceste probleme, pentru că toate mașinile sunt echipate cu un sistem de navigație, cu ajutorul cărora se poate găsii rapid orice locație.
  1. Libertate de mișcare. La închirierea unei mașini, clientul nu este împovărat de nimic (lipsa banilor pentru taxi, faptul că nu poate mereu să aleagă el traseul dorit pentru că taximetristul nu vrea sau mijlocul de transport în comun are ruta sa bine fixată). Șoferul poate dispune liber de timpul său personal. El poate călători în diferite locuri alături de cei dragi la orice oră din zi sau din noapte.

Alege și tu Mania Rent, dacă mergi în centrul sau în partea de vest a țării. Vei fi foarte mulțumit de serviciile oferite de această firmă de închirieri auto. Pentru detalii intră pe maniarent.ro!

închirieri mașini Mania Rent
Publicitate